петък, 16 февруари 2018 г.

REVIEW: AVON True Colour SuperSHOCK Mascara



Време е да си поговорим за спирали!

Коя от нас не обича обемните и плътни мигли? Коя от нас не търси тези характеристики в една спирала? Коя жена не желае спиралата да подчертава нейните очи и да събужда нейния поглед?

Днес ще ви представя една спирала на AVON, която ми похвалиха многократно – SuperSHOCK. Спиралата обещава именно впечатляващ обемКогато я пуснаха на 4.99 лева в една от кампаниите, това беше абсолютен знак от съдбата, че трябва да я тествам. Очаквах да я изпробвам с голямо нетърпение, затова четете надолу какви са моите впечатления от нея – както похвали, така и критики.



В момента, в който спиралата SuperSHOCK пристигна, си казах „О, шок! Тубичката е необичайно голяма!“. Дизайнът й е семпъл и изчистен, нищо друго в нея не е шоково освен самата й големина. Количеството продукт е 10 мл, който ориентирайки се по другите спирали, които имам, леко надвишава средното количество. Това отчитам като значителен плюс. Затварянето е съвсем плътно при употреба – заради едрата опаковка имах опасения, че спирала няма да се завинтва напълно плътно.


Четката на AVON SuperSHOCK е доста дълга, дебела, силиконова и с къси влакна. Създава впечатлението, че загребва наистина много продукт, но при нанасяне на първи пласт (и тук идва първата ми критика към спиралата) по миглите остава много малко количество туш. Ефектът ШОК хич го няма. След първата проба останах наистина много разочарована. Помислих и че даже ми се е паднала стара или изсъхнала спирала! Тогава порових из интернет да проверя и други мнения, да потърся този ШОК ефект, с който спирала се слави, да видя откъде в крайна сметка събира толкова много похвали.


И след голямото търсене реших: „ОК, ще слагам явно и втори пласт!“ … колкото и да не обичам така да напластявам, наистина ми изглежда много грозно и изкуствено. С втория пласт обещания обем и плътност започнаха да се появяват! Интересното е, че при AVON SuperSHOCK, вторият пласт спирала е gamechanger! Не се получава ефектът на spider lashes за моя голяма радост. Действително четката оформя плътни и обемни мигли, но по мое мнение не печели много предни позиции в това направление. Смея да твърдя, че съм притежавала други спирали от същия ценови клас, които с един пласт успяват да постигнат по-добри обем и плътност.

В крайна сметка не считам, че съм разочарована от AVON SuperSHOCK Mascara. А за цената, която заплатих за нея – още по-малко. С нея по-скоро трябва да се експериментира и да се надгражда, докато се постигне желания ефект. Аз засега я ползвам ежедневно основно, защото:
  •         не се рони през деня
  •         четката ми харесва, тъй като нанася равномерно туша
  •         изсъхва бързо
  •      извива миглите
  •      отстранява се наистина лесно

Скоро не бих повторила покупката й, защото:
  •          е необходимо напластяване
  •          тушът се усеща сух
  •          за мен цветът на спиралата не е достатъчно черен
  •         четката е малко груба
  •         за редовна си цена от над 10 лева не си заслужава

Оценка: 3/5

Hris

Няма коментари:

Публикуване на коментар