сряда, 8 август 2018 г.

Review: Golden Rose Tinted Eyebrow Mascara - цветна спирала за вежди

Здравейте!

С голямо удоволствие пиша тази публикация, тъй като се отнася за продукт, който наскоро открих, много харесах и използвам ежедневно! Това е цветната спирала за вежди на Golden Rose, която в началото на лятото беше лансирана на българския пазар. Досега не съм използвала специално цветна спирала в ежедневния си грим, но тази определено ме впечатли и ми помогна to step up my brow game. ;) 


Спиралата се предлага в елегантна черна опаковка, затваря се плътно и е снабдена с много удобна малка четка, която ви позволява контрол и лесна работа с продукта. На нашия пазар се предлагат три варианта на цветната спирала, като моят цвят е най-тъмният - 06. Количеството й е 4,2 мл. Имайки предвид нейната икономичност, смятам, че би стигнала за доста време. За момента цветните спирали се предлагат на фирмените щандове на Golden Rose. Цената им е около 5 лв. 


 Цветната спирала на Golden Rose представлява комбинация от гелообразна и кремообразна консистенция, което забелязах, че спомага едновременно за лесното и равномерно нанасяне на продукта върху веждите, така и за тяхното оформяне и фиксиране. Със спиралата се работи много лесно, най-вече заради комфортната й и лека формула и четката на спиралата. Изсъхва бързо, не се рони през деня и е дълготрайна. Премахва се много лесно - с мицеларна вода или само с измиващ гел. 



 Аз лично използвам в комбинация с молив за вежди, тъй като на места имам "дупки" във веждите. Опитах се да нося спиралата самостоятелно, но не успях да постигна желания резултат именно заради неравностите във веждите ми. Ако вие нямате такъв проблем, нищо не пречи да използвате спиралата самостоятелно. Тя ще успее да придаде достатъчно цвят, фиксация и дефиниция на плътни и по-гъсти вежди. Харесва ми и естественият вид, който цветната спирала придава на веждите - липсва този ръждив оранжавеещ примес, който е характерен за много от продуктите за вежди, било то молив, гел или спирала. Цветовете в гамата на цветната спирала са много добре съобразени - съответстват на естествения цвят на веждите, така че дори и да изберете по-светъл или по-тъмен нюанс спрямо вашите вежди, резултатът няма да изглежда изкуствено. Самата формула на спиралата не позволява много напластяване, така че ще ви е доста трудно да прекалите с продукта, дори и да нямате опит с продукти за вежди. 


Смятам, че цветната спирала на Golden Rose е подходяща както за начинаещи в оформянето и "гримирането" на вежди, така и за по-напреднали, които желаят да постигнат допълнителна дефиниция на веждите. Препоръчвам с две ръце да изпробвате спиралата, ако попадате в някоя от двете категории, не мисля, че ще ви разочарова. 

Споделете ми в коментар вашето впечатление от цветната спирала на Golden Rose. С удоволствие ще прочета и вашия опит с други подобни продукти за вежди! :) 


Hris

Няма коментари:

Публикуване на коментар